Filmdiner

Film inclusief diner voor slechts €33,50. Ook leuk om cadeau te doen!

TIJDELIJK UITVERKOCHT!!!!!
hou deze website in de gaten wanneer de kaarten er weer zijn


In samenwerking met Pathé Amersfoort bieden wij het filmdiner aan: een heerlijk 2 gangen diner met een film naar keuze. u kunt kiezen uit een voor en hoofd gerecht of een hoofd en dessert. Makkelijk toch?

Hoe werkt het?

Niemand zit te wachten op moeilijk gedoe, daarom leggen we het je graag even uit:

Stap 1: Reserveer op onze website een tafel en vermeld in de laatste stap bij ‘opmerkingen’ dat het om een Pathé Filmdiner gaat. 

Stap 2: Kom bij ons genieten van een heerlijk 2 gangen Chef’s menu en ontvang je voucher voor een film naar keuze bij Pathé.

Stap 3: Liever ook alvast je film reserveren? Dat kan! Dit kan bij de bioscoop zelf of via de Pathé lijn: 0900-1458 (€0,80 p/m).

Stap 4: Reken af en wandel richting Pathé. Wij zorgen dat jullie op tijd klaar zijn voor aanvang van de film van jullie keuze.

Zo simpel is het!

Voorwaarden

We willen je graag wijzen op de voorwaarden van ons filmdiner. Zo weten we allemaal waar we aan toe zijn!

  1. Het diner bij KROAST bestaat uit een 2-gangen Chef’s menu. 
  2. Drankjes zijn niet inbegrepen.
  3. De filmvoucher is alleen geldig bij Pathé Amersfoort.
  4. De Pathé filmvoucher is alleen geldig voor reguliere voorstellingen en niet voor speciale evenementen of voorstellingen. Voor 3D-voorstellingen geldt een toeslag (te voldoen bij Pathé).
  5. De Pathé filmvoucher hoeft niet direct verzilverd te worden, dit kan ook op een later moment. Let op: na aankoop is de voucher 1 jaar geldig.


Ook leuk als cadeautje!

Wil je het filmdiner aan iemand cadeau doen? Dat kan! Bij KROAST verkopen we een filmdiner giftcard. Deze is alleen te koop in ons restaurant en (nog) niet online. per post versturen kan natuurlijk ook.Vraag gerust een medewerker voor verdere uitleg.