FAQ

Bekijk hieronder onze antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust!

Waar zitten jullie precies in Amersfoort?

Ons restaurant bevindt zich in de Nieuwe Stad, een duurzaam herontwikkeld industrieterrein net buiten de oude binnenstad. Een mooie plek aan de Eemhaven met een prachtige groene binnentuin aan de achterzijde.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren aan de voorkant
Als je naar de Kleine Koppel 36 navigeert kom je terecht bij gratis parkeerplekken aan de haven, helaas is hier niet altijd plek. Aan de Brabantsestraat (rondom de brandweer) zijn ook veel gratis parkeerplekken aan de straatzijde en bij de meubel boulevard. Wil je zeker zijn van een parkeerplek? Navigeer dan naar parkeergarage Eemplein. Bij KROAST koop je een uitrijkaart voor €6,-

Wat zijn de openingstijden?

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: 10.00 – 17.00
Woensdag: 10.00 – 22.00
Donderdag: 10.00 – 22.00
Vrijdag: 10.00 – 23.00
Zaterdag: 12.00 – 23.00
Zondag: 12.00 – 21.00

Ik heb een allergie en/of dieetwensen. Houden jullie daar rekening mee?

Uiteraard! We vinden het geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen of allergieën. Er staan standaard enkele vegetarische gerechten op onze menukaart maar onze chef bereidt met alle liefde ook glutenvrije, veganistische of lactose-vrije gerechten. Vraag onze bediening gerust naar de mogelijkheden!

Wij stellen het op prijs als u dit bij uw online of telefonische reservering alvast wilt vermelden.

Kan ik mijn hond meenemen?

Helaas is dit niet mogelijk in ons restaurant. Het is bij de wet verboden om honden toe te staan in een restaurant met open keuken. Het is uiteraard wel toegestaan om op ons terras aan de voorzijde of in onze binnentuin uw hond mee te nemen.

Kan ik ook alleen komen borrelen aan de bar?

Zeker! We zijn de hele dag geopend, dus of je nu ‘s ochtends voor een kopje koffie komt, in de middag voor een borrel of ‘s avonds om te dineren, je bent altijd van harte welkom!

Is KROAST een kinderrestaurant?

KROAST is een restaurant voor iedereen, of je nu wel of geen kinderen hebt. Bij KROAST vinden wij kinderen leuk en ontzorgen we ouders graag. Daarom hebben we een aparte, gezellig ingerichte play area speciaal voor de kleintjes. Onze speelruimte, ook wel bekend als het Glazen Huys, is geluidsdicht, dus op deze manier kunnen onze andere gasten rustig genieten van een heerlijke avond!

Wat hebben jullie voor mijn kinderen te doen?

Naast lekker eten en drinken een ingerichte play area waar de kids terecht kunnen vanaf het moment dat ze kunnen lopen. Deze gezellige ruimte, ook wel bekend als het ‘Glazen Huys’ is voorzien van leuke speelkasten, spelletjes, een tipi tent, knutselspullen en een tv. Genoeg te doen dus! Daarnaast is er op vrijdag en zaterdagavond tijdens het diner een nanny aanwezig, ideaal toch!

Zijn jullie nog op zoek naar personeel?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gastvrije collega’s! Stuur ons gerust een mailtje om vrijblijvend een keer kennis te maken. Kijk voor de actuele vacatures hier

Wanneer zijn de workshops?

KROAST organiseert verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassen. Volg ons op Facebook, dan blijf je op de hoogte van de workshops die georganiseerd zullen worden.

Kan ik bij jullie trouwen?

Jazeker! We verzorgen regelmatig bruiloften bij KROAST. We verzorgen met alle liefde jullie receptie, diner en feest verzorgen voor gezelschappen tot 150 personen. Vanaf 2019 zullen wij ook een officiële trouwlocatie zijn.

Kan ik jullie restaurant ook afhuren?

Zeker! We bieden bepaalde ruimtes aan voor besloten partijen. Zo is ons Glazen Huys geschikt voor groepen tot 12 personen, de buitenkas in de tuin tot 9 personen. Voor hele grote groepen kunnen we het restaurant en/of de tuin afhuren, speciaal voor jullie. Erg fijn bij een bedrijfsdiner of een bruiloft bijvoorbeeld! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mail.

Is er in de tuin speelgelegenheid?

Ja! Sinds kort hebben wij ook een mooie speelkast buiten in de tuin staan, op een zacht buitenkleed dus fijn voor de kleintjes.

Is het aan te raden van te voren te reserveren?

Om zeker te zijn van een plek adviseren we je om te reserveren voor het diner op woensdag t/m zondag.

Mag ik met een hele grote groep komen?

Zeker! Onze tafels zijn geschikt voor groepen t/m 12 personen. Kom je met meer personen? Neem dan even contact met ons op. We kijken dan graag samen jou wat de mogelijkheden zijn.