Agenda

22 juni Workshop gerechten fotografie – VOL!

Ben jij gek op fotograferen? Kun jij het niet laten om je eten eerst Insta-proof te maken voordat je een hapje neemt? Kom dan naar onze food fotografie workshop op vrijdag 22 juni! In samenwerking met 2 professionals bieden we een super leerzame workshop gerechten fotografie aan.

Het programma bestaat uit een deel theorie, een verzorgde lunch, zelf aan de slag met fotograferen en natuurlijk ontvang je de beste tips en tricks over de nabewerking van je foto’s. Kosten: €170,- (incl. lunch en koffie/thee)

Aanmelden? Stuur een mail naar info@esterovermars.nl

 

17 juni- Vaderdag – update: VOL!

Op zondag 17 juni kun jij je vader eens écht verwennen! Bij KROAST bieden een speciaal Vaderdag menu aan, met onder andere malse cote du boeuf gegrild op de Big Green Egg, ‘smoked’ salmon en nog meer lekkers. Uiteraard zijn mama’s en kids ook welkom. Je kunt tot vrijdag 15 juni nog reserveren. Leuk als jullie erbij zijn!

 

13 Mei – Moederdag!

Op zondag 13 mei is het weer zover: Moederdag! Bij Kroast zijn we druk bezig geweest om iets leuks te organiseren voor deze speciale dag. Zo bieden we in samenwerking met Puks Bateau een unieke Moederdagvaart aan!

Dit arrangement bestaat uit 2 uur heerlijk varen over de Eem, met aan boord een heerlijk verzorgde lunch of borrel, ideaal toch? Je kunt je moeder dit cadeau geven, maar het is natuurlijk ook super gezellig als je zelf mee gaat. De lunchvaart kost €32,50 per persoon en de borrelvaart €35,- per persoon. De vaarten worden georganiseerd op 13 mei, lunch van 12:00-14:00 en de borrelvaart van 15:00-17:00. Aanmelden? Mail ons!

Reserveer snel je plekje want vol is vol!