Agenda

 

Koningsdag bij KROAST!

Op vrijdag 27 april is het zover: Koningsdag! Op het Oliemolenhof zijn er diverse activiteiten te doen en natuurlijk zijn er boordevol spullen te bewonderen op de vele kleedjes. Bij KROAST organiseren we in de tuin leuke activiteiten, Bas Bons komt live bij ons zingen en we serveren uiteraard heerlijke hamburgers en andere bites van de BBQ. Kortom, super gezellig! Kom je ook?

 

13 Mei – Moederdag!

Op zondag 13 mei is het weer zover: Moederdag! Bij Kroast zijn we druk bezig geweest om iets leuks te organiseren voor deze speciale dag. Zo bieden we in samenwerking met Puks Bateau een unieke Moederdagvaart aan!

Dit arrangement bestaat uit 2 uur heerlijk varen over de Eem, met aan boord een heerlijk verzorgde lunch of borrel, ideaal toch? Je kunt je moeder dit cadeau geven, maar het is natuurlijk ook super gezellig als je zelf mee gaat. De lunchvaart kost €32,50 per persoon en de borrelvaart €35,- per persoon. De vaarten worden georganiseerd op 13 mei, lunch van 12:00-14:00 en de borrelvaart van 15:00-17:00. Aanmelden? Mail ons!

Reserveer snel je plekje want vol is vol!

 

22 juni Workshop gerechten fotografie!

Ben jij gek op fotograferen? Kun jij het niet laten om je eten eerst Insta-proof te maken voordat je een hapje neemt? Kom dan naar onze food fotografie workshop op vrijdag 22 juni! In samenwerking met 2 professionals bieden we een super leerzame workshop gerechten fotografie aan.

Het programma bestaat uit een deel theorie, een verzorgde lunch, zelf aan de slag met fotograferen en natuurlijk ontvang je de beste tips en tricks over de nabewerking van je foto’s. Kosten: €170,- (incl. lunch en koffie/thee)

Aanmelden? Stuur een mail naar info@esterovermars.nl