Kinderen zijn welkom bij KROAST!

Kinderen kunnen bij ons ontdekken, spelen en leeftijdgenoten ontmoeten. Daarvoor hebben we een speciale play area gemaakt, ons Glazen Huys. Deze ruimte is voorzien van allerlei speelgoed, een TV, een tipi tent, knutselmaterialen en zelfs een racebaan. Tijdens het diner op vrijdag en zaterdag hebben we ook een nanny in huis, zo hoef je even nergens aan te denken en kun je zelf lekker genieten van een heerlijk diner. Ideaal toch?

Activiteiten en workshops

Bij KROAST organiseren we regelmatig leuke activiteiten en workshops voor kinderen. Zo hebben we knutselmiddagen, een peuterdans workshop of voorleesochtenden. Benieuwd wat er binnenkort op het programma staat? Kijk dan hieronder in onze agenda. Tot snel!

Peuterdansworkshop start 18 mei

Komen jullie ook gezellig meedansen? Joelle Sweet verzorgt deze super leuke dansworkshop voor peuters. Er is een aparte les voor 2-jarigen en voor 3-jarigen. Papa’s en mama’s mogen mee dansen of lekker genieten van een kopje koffie in ons restaurant. De workshop start op 18 mei en vindt 5 weken lang plaats op vrijdagochtend.

De 2-jarigen dansen van 09:00 tot 09:45 en de 3-jarigen dansen van 10:00-10:45. Deelname vindt plaats middels inschrijving. Kom jij ook gezellig mee doen? Mail dan naar info@joellesweet.nl

27 mei DJ workshop voor kids!

🎧 Wil jij DJ worden? Kom op 27 mei naar de DJ workshop bij KROAST in Amersfoort.
Deze te gekke DJ workshop is voor kids van 7 tot en met 12 jaar.

Tijdens deze inspirerende middag leer je de basic skills van het dj’en zoals:
✓ de maat tellen
✓ beatmatchen
✓ scratchen
✓ mixen

Workshop 1 = 12:00 uur tot 14:00 uur
Workshop 2 = 15:00 uur tot 17:00 uur

Ben jij klaar voor deze workshop vol fun & muziek? Koop dan nú alvast je ticket: https://www.djproducer.school/dj-workshop/openbaar/kroast-amersfoort/

Wij hebben er zin in! Tot 27 mei.