We kunnen ons voorstellen dat het binnen ons restaurant wat rumoerig kan zijn als u met klanten of collega’s een belangrijke bespreking of vergadering heeft.

Bij KROAST bieden we u een mooi alternatief: de vergaderruimte bij onze buren. Zij weten als geen ander dat een standaard oubollige vergaderruimte weinig inspirerend werkt, daarom hebben zij gekozen voor een lichte indeling, vintage meubelen en een subtiele groene touch!

De vergaderruimte is geschikt voor maximaal 20 personen en beschikt over lange tafels, comfortabele stoelen, een multifunctioneel HD scherm, voldoende stopcontacten en een industriële inspirerende aankleding. Ook is er een aparte wc aanwezig, een kapstok en is er uiteraard gratis toegang tot het Wifi netwerk.

Prijzen:

  • Hele dag: €308,- excl. BTW
  • Dagdeel: €109,- excl. BTW

Optioneel kunt u het interactieve scherm huren en beschikken over kannen koffie, thee en water, hiervoor rekenen wij een meerprijs. Wilt u tijdens uw vergadering een korte pauze inlassen? Boek dan een tussendoortje erbij, we zetten een mix van zoete items en verschillende soorten fruit voor u klaar.

Lunch is optioneel bij te boeken. Wilt u direct reserveren of meer informatie? Mail ons gerust!

 

Zakelijke lunch
Werkt u in de buurt of bent u op doorreis naar een volgende meeting? Bij KROAST verzorgen we ook zakelijke lunches. Onze lunch arrangementen zijn te boeken vanaf 8 personen.

  • Easy lunch €9,- per persoon: 2 belegde broodjes, rauwkostsalade en de keuze uit melk, thee of koffie.
  • Eemhaven lunch €12,50 per persoon: 1 luxe belegd broodje, verschillende verse salades en een glas verse jus.
  • KROAST lunch €14,50 per persoon: een gegrilde runderburger met friet, een sandwich met kip óf een salade naar keuze. Geserveerd met een frisdrank naar keuze.

Heeft u andere wensen? Contact ons gerust, wij denken graag mee!