Ons verhaal

Een plek waar jij je prettig voelt, met fijne mensen om je heen en natuurlijk een passende service. Een plek waar ook je kroost mee mag en welkom is. Bij KROAST is de koffie gewoon lekker, de taarten vers en de lunch healthy en verantwoord, maar soms ook gewoon lekker ongezond. Eten en drinken waar je zin in hebt, wanneer jij wilt. Een plek waar borrelen héél goed kan en als je nog niet weg hoeft, dan verleng je de borrel met heerlijke kleine gerechten die je met elkaar deelt.

Lekker zitten in de besloten binnentuin of aan de waterkant aan de Eemhaven. En als je dan toch blijft eten regelen wij de oppas in onze kinderkamer.Verwacht geen ballenbak of skelters, maar een knus ingerichte huiskamer met genoeg speelgoed en knutsels. En soms..  gaat ook daar de tv aan met een leuke film 🙂

Waar wij ook van dromen? Dat onze kids na school mee kunnen doen aan een workshop knutselen, cupcakes bakken of hobbyen met ingewikkelde techniek dingen. Dan kan jij nog even de laptop open doen of even de laatste roddels doornemen met de buurvrouw. Oja, en tussendoor even boodschappen doen mag ook. Geen probleem. De workshop duurt minimaal een uur en de Albert Heijn zit om de hoek.

Jouw auto of (bak)fiets parkeer je gewoon voor de deur. Aan de voor – of achterzijde. Dat is makkelijk vinden wij.

We hebben er zin in. We kunnen niet wachten om je te ontvangen. Zien we je snel?

Salomé & Sven