Vier het bij KROAST!

Reden voor een feestje? Vier het bij ons!

Bij KROAST heten we je graag welkom. Of het nu gaat om een kinderfeestje, bruiloft, BBQ, borrel, vergadering of familiefeest; wij houden van feestjes! Daarom nodigen we je van harte uit voor kopje koffie om jouw wensen te bespreken en onze trendy locatie te bekijken.

Hieronder een kleine impressie…

TERRAS / BINNENPLAATS/ TUIN

Onze heerlijke terrastuin is groot genoeg om groepen tot wel 150 personen uit te nodigen! Onze binnentuin is standaard voorzien van 80 zitplaatsen, maar het biedt ruimte aan grotere groepen. Zo kan het terras op elke gewenste manier ingedeeld worden en kunnen we extra meubilair inzetten wanneer nodig.

Zit het weer tegen? Geen zorgen, wij hebben een groot tentdoek hangen en heaters klaar staan. Intieme sfeer, groene omgeving, buitenbar, gezellige lichtjes, maar toch beschut en droog. Dat is toch de ideale locatie voor een feestje!

Wist je dat onze tuin zelfs een officieuze trouwlocatie is? Bij de gedachte aan jullie ‘JA IK WIL’ in onze tuin, maken we nu al vreugde dansjes!

DE KAS

In onze glazen tuinkas, welke onderdeel is van onze achtertuin, hebben we plaats voor ongeveer 9 personen. Deze leuke ruimte is af te huren voor private dining, vergadering, presentatie of een andere gelegenheid met een kleiner gezelschap. Onze kas is voorzien van verlichting, plantjes en fijne zitbanken met kleedjes, fijn toch!

HET RESTAURANT

Binnen ons restaurant hebben we veel mogelijkheden. Onze grote tafels bieden ruimte aan groepen tot en met 12 personen. Kom je met een grote groep of wil je gewoon lekker de ruimte voor jezelf? Dit kan natuurlijk ook, ons gehele restaurant is ook exclusief af te huren voor besloten feestjes.

GLAZEN HUYS 

Ons ‘Glazen Huys’ is uitermate geschikt voor groepen tot 12 personen. Denk aan private dining, vergaderen, familie of verjaardagsfeestjes en zelfs kinderpartijtjes! Besloten maar toch onderdeel van het restaurant. Exclusief te huur indien gewenst.

LOCATIE BEKIJKEN?

Bij KROAST denken we graag met je mee. Daarom nodigen we je altijd uit om eerst eens kennis te komen maken met onze mooie locatie en te praten over jouw wensen onder het genot van een kopje koffie. We kiezen samen een geschikte ruimte, de culinaire invulling en de overige wensen.

Kom je gauw eens langs om onze locatie te bekijken?

Bel gerust naar 033-7520332 of stuur een mailtje naar reserveren@kroast.nl