Feesten & partijen

Wij hebben ook plaats voor grotere gezelschappen in ons restaurant en binnentuin!

Tijdens jouw feest of zakelijke bijeenkomst vinden wij het belangrijk:
– eten en dranken te serveren welke jij daarbij vindt passen
– kunnen wij alles verzorgen. Van decoratie, muziekbands en dj’s tot aan beamer, geluid en verlichting (maar dat mag je ook zelf regelen).
– zorgen we voor gastvrijheid die jou daadwerkelijk ontzorgt

de volgende ruimtes zijn exclusief te huur:

 

GLAZEN HUYS 


Ons ‘glazen huys’ is uitermate geschikt voor 12 personen.  Denk aan private dining, vergaderen, familie of verjaardagsfeestjes, besloten maar toch onderdeel van het restaurant.

 

 

 

 

TERRAS / BINNENPLAATS/ TUIN

De tuin is groot genoeg en geschikt om 150 personen uit te nodigen. Er zijn echter standaard 80 zitplaatsen, het terras kan op elke gewenste manier ingedeeld worden en middels een tentdoek zit men droog en beschut. Heaters zorgen er voor dat het gezellig warm blijft indien dat nodig blijkt.

De tuin is tevens een officieuze trouwlocatie en wij maken nu al vreugde dansjes als we denken aan jullie JA in onze tuin.

DE KAS
  
In de KAS welke onderdeel is van onze achtertuin hebben we plaats voor jou en 7/8 anderen. Deze is te huren voor private dining, een vergadering, presentatie of andere gelegenheid.

 

 

GROEPEN / RESTAURANT

Binnen ons restaurant hebben we veel mogelijkheden. De gehele ruimte is exclusief te huur, maar ook voor groepen t/m 12 personen zijn er mogelijkheden aan onze grote tafels.

Arrangementen
Wij bieden een aantal vaste arrangementen, maar maken ze indien nodig voor jouw op maat.

Parkeren
Direct achter KROAST is ruimte voor ongeveer 300 auto’s (betaald parkeren). In de straten erachter (Brabantsestraat) is de mogelijkheid gratis te parkeren.

Kortom we houden van mini privé feestjes, grootse bijeenkomsten, eerste verjaardagen, JA- ik wil momenten, thee feestjes en alles wat met iets van dit een raakvlak heeft.

Wil je meer info en/of een afspraak voor een rondleiding? leuk! bel op 033-7520332 of mail naar reserveren@kroast.nl