FAQ

Heb je een vraag en wil je meer informatie? Bekijk hier de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via info@kroast.nl.

Antwoorden op veel gestelde vragen

Wanneer gaat KROAST open?

We zijn 3 april jl. open gegaan.

Sindsdien zijn we alle avonden vol gereserveerd.

Wil je online reserveren? Klik rechtsboven op reserveren.

Waar kan ik parkeren?

Parkeren aan de voorkant
Aan de voorzijde als je naar de Kleine Koppel 36 navigeert zijn gratis parkeerplekken aan het water. Echter weten meer mensen die te vinden. Dus daar is niet vaak plek. In de wijk erachter is het gratis parkeren, maar dan moet je een stukje lopen.

Achterzijde
Aan de achterzijde, direct aan onze binnentuin, is een mega grote parkeerplaats. Niet veel mensen weten die echter te vinden. Dus daar is altijd plek. Die kost echter €2,10 per uur (met max €7,10).  Navigeer naar ‘Eemlaan’. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats op de ‘Oliemolenhof’.
Voor de kenners: Bij de rotonde voor de Dirk v/d Broek neem je de afslag tussen het rode gebouw (Hogeschool Utrecht) en het Eemplein, richting het water. Vervolgens neem je de eerste afslag links. Voor de paviljoens (glazen gebouwen) langs. KROAST zit rechts naast het knalrode gebouw van het Lokaal. Loop door onze binnentuin en we verwelkomen je graag.

Wat zijn de openingstijden?

 

Van maandag t/m zaterdag zijn we vanaf 8.30 geopend.

Maandag t/m woensdag gaan we rond 18.30 dicht en donderdag t/m zaterdag rond 22.00.

Zondags zijn wij open van 12.00 tot een uur of 20.00

Wat is shared dining?

Shared dining is een hip woord voor tapas. Alleen is tapas met name Spaans georiënteerd. Wij serveren de kleine gerechten vanuit de internationale keuken.

Ik heb een allergie, ben op dieet en vegetariér. Kan ik komen eten?

Er staan standaard enkele vegetarische gerechten op onze menukaart. Ook is er bij ons in het restaurant altijd een allergenenkaart in te zien.

Voor vragen hierover en/of andere dieetwensen kunt u ook altijd een mailtje sturen naar info@kroast.nl .

Wij stellen het op prijs als u dit bij uw online of telefonische reservering wilt vermelden.

Kan ik ook alleen komen borrelen aan de bar?

Onze bar is elke dag geopend tot sluit. Wij vinden dat we een hele gezellige bar hebben waar je prima aan kan zitten en borrelen.

Is KROAST een kinderrestaurant?

KROAST is een restaurant voor iedereen. Wij houden echter wel van kinderen, maar verwacht geen ballenbak of skelters, maar een apart ingerichte huiskamer met genoeg speelgoed en knutsels.

Wat hebben jullie voor mijn kinderen te doen?

Naast lekker eten en drinken een ingerichte play area waar de kids terecht kunnen vanaf het moment dat ze kunnen lopen. Daarnaast hebben we voldoende spelletjes, knutsels, klei en nog veel meer.

Een oppas tijdens diner, echt waar?

Ja, echt waar. Onze super nanny zorgt dat de kleine niets tekort komt. Wilt u dat uw kinderen weer aan tafel komen? of is het eten klaar? dan zorgen onze gastheren en vrouwen dat uw kleine bij u gebracht wordt.

Wanneer zijn de workshops?

De workshops zijn op diverse middagen in de week vanaf 15.30 en ze duren ongeveer 1 tot 1,5 uur. In de agenda staan de diverse workshops en activiteiten

Voor welke leeftijd zijn de workshops?

De leeftijden staan bij de activiteiten in de agenda vermeld.

Wie geeft de workshops?

Meestal zal Salomé dat doen 🙂

Is er in de tuin speelgelegenheid?

Wij hebben geen speeltoestellen of een zandbak in de tuin. Natuurlijk zijn er voldoende spelletjes , knutsels en do it yourself dingen om buiten te doen.

Is het aan te raden van te voren te reserveren?

Om zeker te zijn van een plek adviseren we je om te reserveren voor het diner op donderdag t/m zondag.

Mag ik met een hele grote groep komen?

Gezellig!! wij hebben tafels t/m 12 personen. Met meer personen kan je het beste even contact opnemen via reserveren@kroast.nl of telefoonnummer 033-7520332 . We hebben ook leuke ruimtes om af te huren.

Ik heb een vraag die hier niet bij staat?

Stuur ons even een berichtje via info@kroast.nl . Wij proberen altijd heel vlot te reageren.