FAQ

Heb je een vraag en wil je meer informatie? Bekijk hieronder onze antwoorden op veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust!

Sinds wanneer is KROAST geopend?

Wij hebben op 3 april 2017 met veel plezier onze deuren geopend. Sindsdien is het gezellig druk bij KROAST šŸ™‚

Waar kan ik parkeren?

Parkeren aan de voorkant
Aan de voorzijde als je naar de Kleine Koppel 36 navigeert zijn gratis parkeerplekken aan het water. Echter weten meer mensen die te vinden. Dus daar is niet vaak plek. Aan de Brabantsestraat (rondom de brandweer) zijn ook veel gratis parkeerplekken aan de straat zijde en bij de meubel boulevard. Wil je zeker zijn van een parkeerplek? Navigeer dan naar parkeergarage Eemplein.

Wat zijn de openingstijden?

Maandag: 10.00 – 17.00
Dinsdag: gesloten
Woensdag: 10.00 – 22.00
Donderdag: 10.00 – 22.00
Vrijdag: 8.30 – 23.00
Zaterdag: 12.00 – 23.00
Zondag: 12.00 – 21.00

Wat is shared dining?

Shared dining is een hip woord voor tapas. Alleen is tapas met name Spaans georiĆ«nteerd. Wij serverenĀ de kleine gerechten vanuit de internationale keuken. Onze gerechten hebben de grootte van een voorgerecht, met 2 Ć  3 gerechten per persoon heb je een maaltijdvullende maaltijd.

Ik heb een allergieƫn of dieetwensen. Houden jullie daar rekening mee?

Uiteraard! We vinden het geen enkel probleem om rekening te houden met dieetwensen of allergieƫn. Er staan standaard enkele vegetarische gerechten op onze menukaart maar onze chef bereidt met alle liefde ook glutenvrije, veganistische of lactose-vrije gerechten. Twijfel je? Er is bij ons in het restaurant altijd een allergenenkaart in te zien, vraag hier gerust naar.

Voor vragen hierover kun je het beste even vooraf een mailtje sturen naar info@kroast.nl .
Wij stellen het op prijs als u dit bij uw online of telefonische reservering wilt vermelden.

Kan ik mijn hond meenemen?

Helaas is dit niet mogelijk bij KROAST. Het is bij de wet verboden om honden toe te staan in een restaurant met open keuken.

Kan ik ook alleen komen borrelen aan de bar?

Zeker! We zijn de hele dag geopend, dus of je nu ’s ochtends voor een kopje koffie komt, in de middag voor een borrel of ’s avonds om te dineren, je bent altijd van harte welkom!

Is KROAST een kinderrestaurant?

KROAST is een restaurant voor iedereen, of je nu wel of geen kinderen hebt. Bij KROAST vinden wij kinderen leuk en ontzorgen we ouders graag. Daarom hebben we een aparte, gezellig ingerichte play area speciaal voor de kleintjes. Onze speelruimte, ook wel bekend als het Glazen Huys, is geluidsdicht, dus op deze manier kunnen onze andere gasten rustig genieten van een heerlijke avond!

Wat hebben jullie voor mijn kinderen te doen?

Naast lekker eten en drinken een ingerichte play area waar de kids terecht kunnen vanaf het moment dat ze kunnen lopen. Deze gezellige ruimte, ook wel bekend als het ‘Glazen Huys’ is voorzien van leuke speelkasten, spelletjes, een tipi tent, knutselspullen en een tv. Genoeg te doen dus!

Een oppas tijdens diner, echt waar?

Ja, echt waar. Op vrijdag- en zaterdagavond hebben wij een nanny in huis tijdens het diner. Onze super nanny zorgt dat de kleine niets tekort komt. Tijdens het diner verzorgt ze activiteiten met de kids en houdt een oogje in het zeil. Zo kunnen jullie ontspannen genieten van een heerlijke maaltijd!

Wanneer zijn de workshops?

KROAST organiseert verschillende workshops voor zowel kinderen als volwassen. Volg ons op Facebook of check onze online agenda, dan blijf je op de hoogte van de workshops die georganiseerd zullen worden.

Voor welke leeftijd zijn de workshops?

DeĀ leeftijden staan bij de activiteiten in de agenda vermeld.

Kan ik jullie restaurant ook afhuren?

Zeker! We bieden diverse ruimtes aan voor besloten partijen. Zo is ons Glazen Huys geschikt voor groepen tot 12 personen, de buitenkas in de tuin tot 9 personen. Voor hele grote groepen kunnen we het restaurant en/of de tuin afhuren, speciaal voor jullie. Erg fijn bij een bedrijfsdiner of een bruiloft bijvoorbeeld! Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur ons dan een mail.

Is er in de tuin speelgelegenheid?

Wij hebben geen speeltoestellen of een zandbak in de tuin. Natuurlijk zijn er wel voldoende spelletjes, knutsels en do it yourself dingen om buiten te doen.

Is het aan te raden van te voren te reserveren?

Om zeker te zijn van een plek adviseren we je om te reserveren voor het diner op donderdag t/m zondag.

Mag ik met een hele grote groep komen?

Gezellig!! Onze tafels zijn geschikt voor groepen t/m 12 personen. Kom je met meer personen? Geen probleem! Neem dan even contact met ons op. We helpen je dan graag verder!