Parkeren kan gratis naast ons restaurant (Kleine Koppel) en aan de kant van de Brabantsestraat.Betaald parkeren kan in de parkeergarage van het Eemplein. Navigeer naar de Eemlaan. Loop vervolgens langs het water naar Kroast.Graag tot ziens!

ParkerenGoogle maps

Parkeren aan de voorkant
Aan de voorzijde als je naar de Kleine Koppel 36 navigeert zijn gratis parkeerplekken aan het water. Echter weten meer mensen die te vinden. Dus daar is niet vaak plek. Aan de Brabantsestraat (rondom de brandweer) kan ook gratis geparkeerd worden.

Parkeergarage Eemplein
Navigeer naar ‘Eemlaan’. Aan de rechterkant vind je de parkeergarage Eemplein. Het parkeertarief is €1,00 per 26 minuten met een maximum van €10,00 per dag (update oktober 2017).

De uitgang van de parkeergarage zit aan de voorzijde, aan het winkelcentrum Eemplein. Houd links aan en loop het plein af naar beneden, richting het water. Blijf aan deze kant van het water, houd links aan en volg het voetpad aan de boulevard. Na ongeveer 100 meter vind je KROAST aan je linkerzijde.

Achterzijde
Voor de kenners: Bij de rotonde voor de Dirk v/d Broek neem je de afslag tussen het rode gebouw (Hogeschool Utrecht) en het Eemplein, richting het water. Vervolgens neem je de eerste afslag links. Voor de paviljoens (glazen gebouwen) langs.

KROAST zit rechts naast het knalrode gebouw van het Lokaal. Loop door onze binnentuin en we verwelkomen je graag.