BELANGRIJK
1 mei
start de Gemeente Amersfoort met het aanleggen van een nieuw stadspark op de parkeerplaatsen achter ons terras. Gedurende enkele weken kan er niet geparkeerd worden.

Verzoek is om aan de voorzijde / eemzijde of Brabantsestraat (gratis) te parkeren of in 1 van de omliggende parkeergarages.
De dichtsbijzijnde is de parkeergarage onder het Eemplein.

Mede namens de gemeente excuses voor de overlast!

Reserveren

Ja, dat kan nu al. Beter te vroeg dan te laat. We vinden het heel leuk als je komt. Klik rechts boven op de knop reserveren en dan wijst het zich vanzelf. Lukt het niet? bel of mail ons.

ParkerenGoogle maps

Parkeren aan de voorkant
Aan de voorzijde als je naar de Kleine Koppel 36 navigeert zijn gratis parkeerplekken aan het water. Echter weten meer mensen die te vinden. Dus daar is niet vaak plek. In de wijk erachter is het gratis parkeren, maar dan moet je een stukje lopen.

Achterzijde
Aan de achterzijde, direct aan onze binnentuin, is een grote parkeerplaats voor ruim 300 auto’s. Niet veel mensen weten die echter te vinden. Dus daar is altijd plek. Die kost echter €2,10 per uur (met max €7,10).

Navigeer naar ‘Eemlaan’. Aan de linkerkant vind je de parkeerplaats op de ‘Oliemolenhof’.

Voor de kenners: Bij de rotonde voor de Dirk v/d Broek neem je de afslag tussen het rode gebouw (Hogeschool Utrecht) en het Eemplein, richting het water. Vervolgens neem je de eerste afslag links. Voor de paviljoens (glazen gebouwen) langs.

KROAST zit rechts naast het knalrode gebouw van het Lokaal. Loop door onze binnentuin en we verwelkomen je graag.