Parkeren kan gratis naast ons restaurant (Kleine Koppel) en aan de kant van de Brabantsestraat.

Betaald parkeren kan in de parkeergarage van het Eemplein. Bij KROAST kunt u een uitrijkaart kopen voor slechts €6,-. Informeer gerust bij onze medewerkers!

Tot snel!

ParkerenGoogle maps

Parkeren aan de voorkant
Indien je naar de Kleine Koppel 36 navigeert zijn er gratis parkeerplekken beschikbaar aan het water. Hier is echter niet vaak plek. Aan de Brabantsestraat (rondom de brandweer) kan ook gratis geparkeerd worden.

Parkeergarage Eemplein
Navigeer naar ‘Eemlaan’, aan de rechterkant vind je de parkeergarage Eemplein. KROAST biedt haar gasten een extra service: voor €6,- kunnen gasten bij ons een dagkaart kopen. Vraag ernaar bij onze medewerkers!

De uitgang van de parkeergarage zit aan de voorzijde, aan het winkelcentrum Eemplein. Houd links aan en loop het plein af naar beneden, richting het water. Blijf aan deze kant van het water, houd links aan en volg het voetpad aan de boulevard. Na ongeveer 100 meter vind je KROAST aan je linkerzijde.

Achterzijde
Het Oliemolenhof is onlangs geheel vernieuwd, er is een mooi groen park aangelegd en parkeren is alleen nog toegestaan voor elektrische auto’s. Voor een tarief van €0,39 per KWh laadt je hier je auto op.

KROAST zit rechts naast het knalrode gebouw van het Lokaal. Loop door onze binnentuin en we verwelkomen je graag.